Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024



https://www.powergame.gr/14/2/2024

 

ΕΚΔΌΘΗΚΕ η οικοδομική άδεια για το Project Voula 

Προχωρούν οι επενδύσεις εκατομμυρίων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς προ ολίγων ημερών εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το πρώτο συγκρότημα κατοικιών με υπόγεια parking στο Project Voula, που υλοποιούν οι επενδυτικοί κολοσσοί Hines και Henderson Park. Τα αρχικά πλάνα της επένδυσης περιλαμβάνουν την κατασκευή 290 διαμερισμάτων και κατοικιών, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιστικούς ή τουριστικούς λόγους. Το project είχε ανακοινωθεί ότι θα ολοκληρωθεί σε 3 φάσεις, με χρονικό ορίζοντα τα 4 χρόνια, και η επένδυση θα φτάσει συνολικά τα 175 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον φάκελο έγκρισης ως Στρατηγικής Επένδυσης, η οποία έλαβε χώρα το 2021.

– Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση των εργασιών για την ανανεωμένη Β’ Ακτή Βούλας, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει από κοινού επένδυση των ΤΕΜΕΣ, Προκοπίου και Κόκκαλη, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό ότι Project Manager του έργου έγινε η Arbitrage Real Estate. Η εν λόγω εταιρεία πρόκειται να διαχειριστεί τη Β’ Πλαζ Βούλας μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης. Πρόκειται για μία επένδυση που θα φτάσει τα 16 εκατ. ευρώ και προβλέπει τη δημιουργία  καταστημάτων εστίασης, χώρων λιανικής και εγκαταστάσεων ήπιας δόμησης στην παραλία.

vasco da gamma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

               ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΔ/ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ 3Β   Σήμερα ανακοινώθηκε η   Βουλιαγμενιώτισσα Ελένη Γεωργουλοπούλου υποψ...